10 Kasım 2011 Perşembe

FEATHERS OF COWARDICE

Muhteşem bir kadroya ve senaryoya sahip bu filmi, nedense çoğu kişi izlememiştir. Böyle güzel bir filmin çoğunluk tarafından es geçilmesini yeterli reklamın yapılmamasına bağlıyorum, çünkü bu denli güçlü bir filmin,
izlenmemiş olmasının başka bir açıklaması olamaz!

En sevdiğim filmlerin başında gelir. Özellikle tarihi yapısı, içinde barındırdığı aşk ve dostluk kavramlarını işleyişiyle ve tabii ki James Horner`ın o mükemmel müzikleriyle gönlümü fetheden bir film bu!

"You may be lost, but you are not forgotten. For those who have travelled far, to fight in foreign lands, know that the soldier's greatest comfort is to have his friends close at hand. In the heat of battle it ceases to be an idea for which we fight. Or a flag. Rather we fight for the man on our left, and we fight for the man on our right. And when armies are scattered and the empires fall away, all that remains is the memory of those precious moments that we spent sided by side."

Oyuncular zaten çok kaliteli! Rahmetli Heath Ledger`in son filmlerinden bir tanesiydi bu...
Ayrıca afişte ismini ikinci planda bırakmışlar ama Djimon Hounsou da bu filme ayrı bir renk katmıştır! Zaten şunu anladım ki; bu adamın oynadığı bütün filmler çok güzel! Dolayısıyla hangi filmde Djimon Hounsou ismini görsem hiç tereddütsüz izliyorum o filmi.

İşte size fragman  http://www.youtube.com/watch?v=tQ_MrNPOzG4

Ve de filmden küçük bir sahne; bu filmin müziklerine aşık biri olarak özellikle müziğe dikkat etmenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=1zt7KR17oaQ&feature=related

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder